Mye kjent og noe nytt i 2017

Arbeidet med Lierdagene 2017 er nå i gang. Vi bygger videre på erfaringene fra tidligere, og mye vil være gjenkjennelig – det blir et stort festivalområde med markedsboder lørdag og søndag, det blir sceneprogram fra flere scener og det blir mange aktiviteter og tilbud for alle. Også i 2017 vil vi invitere til en stor gratis ungdomskonsert, og det ligger N til å bli kveldskonserter både på Toget og på Svensefjøset.

Nytt siden sist er jo at vi nå har fått Lier kulturscene og de føotte anleggene ved Hegg skole. Vi planlegger derfor å strekke festivalområdet vårt fra rådhuset og ned til skoleanlegget denne gangen, og tar i bruk våre nye muligheter. Vi planlegger bl.a. en ny og spennende samarbeidskonsert for flere av våre lokale musikkaktører på kulturscenen.

Vi knytter til oss flere nye medspillere og samarbeidspartnere. Det tror vi vil bidra til utvikling og nye tilbud. En oppstartsamling med mange av dem som foreløpig har blitt knyttet til arrangementet skal gjennomføres i midten av november. Da legger vi videre føringer og starter det konkrete abeidet. Vi gleder oss til videre planlegging! Vi gleder oss til å prsenter Lierdagene 2017 – 30 år etter de første «moderne» Lierdagene.

Har du forslag å komme med? Har du lyst til å bidra? Ta kontakt!