Alt klart til tidenes Lierdager!

I mange måneder har vi planlagt og forberedt Lierdagene, og nå er alt straks klart! Siste bod-riggene kommer på plass fredag kveld og lørdag morgen. Allerede fredag kveld er det Stautkonsert ved Svensefjøset, og lørdag og søndag blir det festivalstemning med allsidig program og mange tilbud i hele Lierbyen. Husk å få med deg paraden lørdag kl 10.45 – kanskje du vil delta her også?

Hvordan kommer du deg til Lierdagene?
Vi oppfordrer alle som har anledning til det: Bruk beina, sykkel eller buss for å komme til Lierdagene! Vi har sykkelparkeringer flere steder.

Det er parkeringsplasser rundt Lierbyen, men langt fra nok til alle. Inne i Lierbyen blir det mulig å parkere på den store plassen innenfor stasjonsområdet, ved Andershaugen, ved Lier Maskin, noe rundt Fosskvartalet og ved Frogner menighetshus. Det blir også parkering ved Haugestad, på Bilbo og på Heggtoppen søndag, og flere plasser finner du også ved Lierbyen skole med gangvei ned til Lierbyen. Alle plasser er skiltet og gratis, og vi har trafikk- og parkeringsvakter på plass.

Velkommen til Lierdagene 2017 – tidenes beste!

PS: Statsminister Erna Solberg ønsker lykke til – se https://www.facebook.com/lierdagene/?fref=ts