Lierdagene 2017 er historie

Takk til alle som bidro i parade, på scener, med aktiviteter og boder. Takk til sponsorer og samarbeidspartnere, arrangørene i Lier kommune og mange frivillige som bidro til en god og trygg gjennomføring.

Og takk alle som besøkte Lierdagene, til publikum. Gråvær og regn stopper ikke liungene fra å komme til Lierbyen og Lierdagene!  Her møter vi kjente og folk det er lenge siden du snakket med. Her blir vi minnet om det mangfoldet av tilbud som finnes i Lier, og hvor mange engasjerte og flinke folk som bor og jobber her.

Mange bilder, filmsnutter og omtaler av Lierdagene 2017 finner du bl.a. på ulike facebooksider (stikkord Lierdagene, Lier kulturscene, Lier kommune, Lierposten…) og via Lierposten. Som glimt fra dagene.

Det er to år til neste Lierdager. Men mye skjer i denne frodige, grønne bygda vår framover og før den tid. Neste helg åpner Lier Bygdetuns sommersesong. Jordæreventyret i Sylling første helg i juli. Eplefestivalen i september. Kulturprogramet på Lier kulturscene. Og mange arrangementer og aktivitetsmuligheter for store og små hver dag, hver uke, hele året…