Programmet

Programmet for Lierdagene 2017 vil som tidligere omfatte opptog, sceneprogram på flere scener og ulike aktivitetstilbud gjennom Lierdagshelgen. I tillegg blir det markedsstemning, boder og hyggelige møteplasser fra rådhuset i nord til Hegg skole i sør.

Sceneprogrammet
Påmeldingsfrist var 1. april. Alle som skal opptre på en scene har nå fått informasjon om når og hvor de skal på scenen.

Sceneprogrammet starter fredag kveld med Staut-konsert på Svensefjøset. Toget Pub har kveldskonsert lørdag med Rock’n Roll Cowboys. Lørdag og søndag blir det sceneaktiviteter flere steder, med en storscene utenfor Hegg gamle skole der også den store gratiskonserten med Madcon blir lørdag kveld. Søndag inviterer vi til to forestillinger med Blues Brothers-konsert på Lier kulturscene.

Bodplass og aktiviteter
Påmeldingsfrist var 1. april. Alle som har søkt plass har nå fått svar. Kart over festivalområdet og årets bod-deltakere finner du under Festivalområdet.

Aktivitetsprogrammet vil omfatte idrett, friluftsliv, lek, dans og mye annet. Dette blir noe for både liten og stor, vi lover et mer variert og spennende program enn noen gang før!
Det blir som vanlig bondegårdsaktiviteter i parken og mange artige boder med tilbud og aktiviteter, men i år blir det også idrettsaktivitetspark ved Hegg skole og mye friluftslivsaktiviteter ved Hegg gamle skole.

Paraden lørdag
Lørdagen starter med en parade som går fra broen over Lierelva ved krysset Bruveien-Hegsbroveien kl 10.45, ned Hegsbroveien til Hegg skole og en runde rundt skolen før paraden går tilbake festivalgate til Hegg gamle skole der den formelle åpningen vil skje. Vi har utfordret mange fra Liersamfunnet til å gjøre dette til en fargerik og morsom start på festivalen vår . Vi  har også hentet en livat gjeng fra Barcelona som vil være sammen med oss begge dagene og også delta i paraden vår: https://www.youtube.com/watch?v=wMN9D82WmZ8&t=45s 

Samlet program kommer!
Vi vil lage et samlet trykt program som også vil ligge digitalt her på siden vår fra ca 1. juni.
Programinnholdet i stikkordsform finner du allerede her på disse sidene under disse overskriftene:

Er du deltaker på en eller annen måte?
Vi oppfordrer deg til å bli medlem i vår Facebook gruppe for utstillere, partnere og frivillige>>